Zápasy družstev 5.-6. května 2018

13.05.2018 13:20

Družstvo dospělých (v sestavě Oliver Chmelík, Tomáš Jučica, Radek Laga, Tomáš Melichar, Simona Slivková a Lucia Ondrášová) v první třídě prohrálo těsně na ŽLTC Brno 4:5.

Starší žactvo (v sestavě Tomáš Krist, Denis Slovák, Tomáš Dudáč, Ondřej Suchánek, Emma Kordulíková a Nela Vaculová) prohrálo doma ve 2. třídě s BLTC Brno vysoko 1:8: Jediný bod uhrála v singlu Emma Kordulíková, těsně prohrál Denis Slovák.

Dorost A (v neúplné sestavě Oliver Chmelík, Marek Magula, Martin Kolařík a Simona Slivková) prohrál doma v 1. lize s favorizovaným ŽLTC Brno A vysoko 0:9: Z různých důvodů (zranění apod.) nemohlo nastoupit v neděli 5 hráčů a jedna hráčka. Z tohoto důvodu jsme obětovali zápas A družstva, nastoupili v neúplné sestavě a prohráli.

Dorost B (v sestavě Tomáš Melichar, Matěj Dvořák, Jakub Menšík, Tomáš Krist, Adriana Vargová a Aneta Polešovská) porazil doma ve 2. třídě TC Bajda Kroměříž 6:3. Důležitého vítězství se dosáhla po čtyřech vítězných dvouhrách Tomáše Melichara, Matěje Dvořáka, Jakuba Menšíka. Další dva body přidali ve čtyřhrách Tomáš Melichar s Jakubem Menšíkem a překvapivě ale zaslouženě děvčata Aneta Polešovská s Adranou Vargovou.

Dorost C (v sestavě Denis Slovák, Adam Čížek, Jan Martínek, Tomáš Dudáč, Nela Vaculová a Emma Kordulíková) porazil doma ve 3. třídě SK Uherský Brod zaslouženě vysoko 7:2.

Mladší žactvo (v sestavě Vilém Pleša, Adam Krause, Marek Šťastný, Filip Kubeš, Karolína Smetanová a Aneta Václavovičová) prohrálo vysoko na ŽLTC BRNO C 0:9. Těsně prohrál Adam Krause, Filip Kubeš a ve čtyřhře Adama Krause a Filipem Kubešem.

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.