Nominace na poslední soutěžní víkend družstev 22.-23. června 2019 a pozvánka na ukončení sezóny v neděli odpoledne v Rybářích

17.06.2019 14:45

Zdravím vás, všechny. Nejprve bych chtěl všem zúčastněným poděkovat za účast a výkony po celou sezónu družstev v letošním roce. Myslím si , že byla velice úspěšná.

Rád bych pozval všechny hráčky, hráčky i rodinné příslušníky našeho oddílu včetně MINI a BABY tenistů i ty, co za nás hráli jako hostující, či zahraniční, na malé společné pození, které se uskuteční v neděli 23. června odpoledne (od 15 h) v Rybářích. Občerstvení pro všechny zajištěno.  Těším se na viděnou. L. Dvořák

Nominace:

Sobota:

Dospělí A 1. třída doma proti Startu Brno sraz v 8:30: sestavu určí kapitán Hrdina telefonicky.

Dospělí B 4. třída venku v Lanžhotě sraz v 8:30: Naležinský, Kolařík, Suchánek J. , Krist, Polešovská, Dvořáková, kapitán Suchánek O.

Neděle:

Dorost A 1. liga doma proti Jiskra Otrokovice sraz v 8:20: Mísař, Kolařík, Magula, Koplík, Chalupová, Švarcová, kapitán Dvořák.

Dorost B 2. třída doma proti TK SK Zlín sraz v 11:30: Melichar, Naležinský, Dvořák M., Krist, Vargová, Vaculová, kapitán Dvořák L.

Dorost C 3. třída venku proti TK Bzenec sraz v 8:30: Suchánek J., Boltvan, Suchánek O. ml., Martínek, Kordulíkovává, Vrzalová, kapitán Kordulík.

Mladší žactvo 3. třída venku proti ve Vracově sraz v 8:30: Humpolík, Chaloupka, Šťastný, Svěrák, Šťastná, Mrázová, kapitánka Královičová.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.