Důležitá informace k vyzvednutí grantových poukázek na rok 2021

27.10.2020 09:31

Zdravím vás všechny a prosím vás o vyzvednutí grantových poukázek, viz instrukce níže. O poukázky mohou žádat rodiče dětí mající trvalé bydliště v Hodoníně, ale i děti mimo Hodonín navštěvující školu v Hodoníně a to ročníky narození 2012-2002.

V dnešní době je nejlepší způsob zažádat o obě poukázky mailem (na adresu: poukazky@muhodonin.cz) a nechat si je poslat zpět naskenované mailem. Potom, prosím, přepošlete na moji adresu: lubomir.dvorak@rtkovani.cz. Zde jsou instrukce MÚ Hodonín, jak postupovat:

dovoluji si Vás informovat  o výdeji grantových poukázek na sport dětí a mládeže na rok 2021. Vzhledem k současné situaci a omezené době úředních hodin městského úřadu bude umožněno v letošním roce v období od 1.11.2020 do 21.12.2020 kromě osobního vyzvednutí grantové poukázky, také požádat o grantovou poukázku následujícím způsobem:

Zasláním e-mailu na adresu: poukazky@muhodonin.cz

  • Telefonicky na tel. číslech 518 316 117, 518 316 381
  • Poštou na adresu: Městský úřad Hodonín, p.Rachunková Věra, Národní třída 25, 695 01 Hodonín

V rámci žádosti musí zákonný zástupce dítěte sdělit tyto údaje:

  • Příjmení a jméno dítěte
  • Datum narození dítěte
  • Trvalé bydliště dítěte
  • Navštěvovanou školu v Hodoníně případně Dětský domov či náhradní rodinnou péči  (tyto údaje jsou potřebné, jen v případě, že dítě nemá trvalé bydliště v Hodoníně)
  • Název sportovního klubu (LTC Hodonín) včetně druhu sportu (tenis), kam bude poukázka odevzdána.

Na základě takto podané žádosti  zašleme následně grantovou poukázku  na adresu trvalého pobytu dítěte. Zákonný zástupce může poukázku do sportovního klubu odevzdat nejen osobně, ale také zaslat poštou, případně zaslat naskenovanou emailem.

Informace o tomto způsobu výdeje grantových poukázek jsme zveřejnili na našich webových stránkách: www.hodonin.eu: potřebuji vyřešit – aktuality,  nebo  potřebuji vyřešit – dotace města – dotace 2021 – informace k dotačním programům – Informace k výdeji grantových poukázek na sport dětí a mládeže na rok 2021 a rovněž Vám je zasílám v příloze.

 

 

 

 

 

Děkuji

 

S pozdravem


 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.