1. kolo soutěží družstev o víkendu 28.-29. dubna 2018

30.04.2018 10:32

Sobotní výsledky byly symetrické 1:8 a 8:1:

Družstvo dospělých v 1. třídě prohrálo v sestavě Oliver Chmelík, Radek Laga, Tomáš Juřica, Tomáš Melichar, Simona Slivková a Lucia Onsrášová s favorizovaným TK Brno-Komín vysoko 1:8. Náš jediný bod uhrála v singlu ve třech setech Lucka. Vyrovnané zápasy ještě odehráli v singlu Tomáš Juřica, který podlehl 6:7 6:7 hostujícímu Vourovi, a náš dorostenec na jedničce Oliver Chmelík, který potrápil vynikajícího a v mládí vysoko postaveného Juřičku. Nakonec Oliver prohrál ve třech setech (1:6 6:3 3:6).

Družstvo staršího žactva ve 2. třídě vyhrálo ve Zlíně nad TK Zlín-Mladcová B vysoko 8:1. Vítěznou sestavu tvořili Tomáš Krist, Denis Slovák, Tomáš Dudáč, Ondřej Suchánek, Nela Vaculová a Gabriela Košecká. Kromě jednoho debla chlapců všichni vyhráli.

Neděle už byla horší:

Družstvo dorostu A prohrálo v 1. lize ve Zlíně nad silným SK TK Zlín vysoko 1:8. Výsledek je opticky velmi jednoznačný a vzhledem k průběhu všech singlů i krutý. Kromě vyhraného jednoho utkání (Tomáš Melichar s Jakubem Menšíkem porazili v deblu domácího Zpěváka s Hrázdilem) jsme odhráli řadu vyrovnaných těsných zápasů. Prakticky všech šest singlů mohlo dopadnou obráceně. Oliver Chmelík prohrál ve třech setech s vynikajícím Šmédkem, Adrián Kopál s neméně dobrým Ventrčou, Tomáš Melichar ve třech setech se Zpěvákem, Saša Holišová s Horákovou a Simona Slivková ve třech setech se Slezákovou. První dvě kola máme velice těžký los (Zlín a za týden ŽLTC Brno A), ale věřím, že naše chvíle ještě přijdou ve 3.-7. kole.

Družstvo dorostu B prohrálo ve 2. třídě těsně až smolně v Uherském Hradišti s TK Slovácko B 4:5. Soupeř měl velice silný tým, ale i tak jsme byli ještě v sobotu favorité. Výsledek utkání ovlivnilo nešťastné zranění Tadeáše Koplíka den před zápasem a dlouhodobé zranění Matěje Dvořáka, který ho nemohl nahradit. Nesehnali jsme ani Jaroslav Šišoláka. Tak musel nastoupit náš starší žák Tomáš Krist, který sice prohrál, ale v obou zápasech bojoval a snažil se. K tomu dvě těsné prohry ve 3 setech v singlu (Josef Naležinský měl s vyhraným Kozumplíkem i neproměněný mečbol a Martin Kolařík s dobrým Hložánkem). Dva body uhrál po perfektním výkonu Marek Magula rozehrávající se po zranění palce. V singlu porazil 6:4 6:0 výborného Gregoroviče a v deblu vyhráli ve třech setech spolu s Martinem Kolaříkem nad Hložánkem s Pukem. Další dva body přidala Aneta Polešovská po suverénním vítězství v singlu a spolu s Adrianou Vargovou v deblu. I rozhodující debl chlapců byl do stavu 5:5 v prvním setu vyrovnaný. pak bohužel už naše dvojice Josef Naležinský s Tomášem Kristem nestačla na výborný pár Gregorovič-Kozumplík  podlehla 5:7 1:6.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.